KBO Baarlo5-daagse KBO – SAARLAND vakantie (24 juli t/m 28 juli 2023)

Door de Coronapandemie hebben de geplande KBO-vakantiereizen in de afgelopen jaren geen doorgang kunnen vinden. Nu alle seinen weer nagenoeg op groen staan wil de reiscommissie – bij minimaal 30 deelnemers – in juli 2023 de Saarland reis weer gaan organiseren, ook nu weer in samenwerking met Ghielen BV. Zoals bekend heeft er enige maanden geleden een enquête over een en ander plaats gevonden waarop een dertigtal positieve reacties zijn ontvangen die tevens lieten zien dat de zomermaanden als beste reisperiode werd aangegeven.

Ook nu zullen er vanuit de standplaats Merzig in het mooie Saarland waar we 5 dagen te gast zullen zijn in het rustieke hotel Roemer, www.roemer-merzig.de om van hier uit het Saarland te verkennen met een aantal mooie excursies en het bezoeken van leuke plaatsen waarbij er uiteraard ook voldoende vrije tijd zal worden ingeruimd om naar eigen inzicht in te vullen.

In het mooie hotel met een prima service en lift zullen we ’s morgens het ontbijt gebruiken en wordt in de late namiddag het diner geserveerd terwijl er voor het diner op het mooie terras een aperitief kan worden genomen. De lunch zal rond het middaguur genuttigd kunnen worden op de locatie waar we dan zullen verblijven.

Informatiemiddag

Voor alle belangstellenden om aan deze reis deel te nemen organiseert de reiscommissie op donderdag 2 februari 2023 van 14.00-15.30 uur een informatiemiddag in de KBO-soos `t Paedje waar een uitvoerige toelichting -door middel van een visuele presentatie- op deze reis zal worden gegeven en men zich ook kan opgeven om aan dit vakantie evenement deel te nemen. En natuurlijk zal er ruimschoots gelegenheid zijn tot het stellen van vragen.

De respondenten op de enquête hebben inmiddels al een persoonlijke uitnodiging voor deze bijeenkomst ontvangen. Ook familieleden vrienden en kennissen zijn welkom op deze middag en kunnen ook deelnemen aan deze Saarland vakantie.

Uiteraard kunt u tijdens deze bijeenkomst in Ut Paedje van koffie, thee en ook vlaai genieten!

Heeft u reeds eerdere vragen neem dan contact op met een van onderstaande de leden van de reiscommissie:

  • Will Langendonck 06-27402273 
  • Bert Denessen 06-14646167.

De commissie hoopt op een grote opkomst bij deze informatiemiddag en dat er minimaal 30 deelnemers zich zullen opgeven zodat in 2023 de Saarland reis wel doorgang kan vinden.