KBO BaarloOnze vereniging

KBO-Baarlo is in 1966 opgericht en behoort met ca. 650 leden tot de grootste verenigingen van Baarlo. De vereniging is van en voor inwoners van Baarlo en is toegankelijk voor alle 55 plussers. Domicilie van de vereniging is de eigen “Soos Aan ’t Paedje” gelegen bij Zorgcentrum Hof Ter Borcht in de Zuivelstraat (3a) te Baarlo.

Onze vereniging maakt deel uit van KBO Limburg en van de KBO regio Peel en Maas. KBO Limburg werkt nauw samen met de KBO’s van Brabant, Noord-Holland, Gelderland en Overijssel in het Senioren Netwerk Nederland. Dat netwerk vertegenwoordigt samen 210.000 senioren, maar gaat voor de belangen van alle senioren in Nederland.

KBO Baarlo biedt haar leden een gevarieerd programma van activiteiten, zowel binnen als buiten. Daarnaast steunen en adviseren wij onze leden op allerlei gebied, sociaal en maatschappelijk. Een overzicht van al onze activiteiten en diensten alsmede informatie daarover vindt u op deze website. Deze activiteiten en diensten zijn alleen bedoeld voor leden van KBO Baarlo!

Jaarlijks verspreiden wij ook onder onze leden in gedrukte vorm het Informatieboekje en maandelijks (ca. 10 keer) per jaar de meest actuele informatie via een Nieuwsbrief bij het KBO-Magazine “ONS Limburg”.

Via onze site kunt u zich aanmelden of afmelden als KBO lid of een adreswijziging doorgeven. Soms bereikt uw bericht ons niet. Wij kunnen daar niets aan doen, omdat het te maken heeft met veiligheidsinstellingen van uw provider of PC. Daarom: als u binnen 1 week na verzending van uw bericht geen bevestiging van ons hebt ontvangen, neem dan contact op met Ine Eulenpesch tel. 06-15055885 of stuur vanaf uw PC een mail naar info@kbobaarlo.nl.