KBO BaarloHandige Links

KBO Limburg
Website KBO-Limburg.

Seniorweb
SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 450 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. Zij zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen en met name ook ouderen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. Met veel tips, (persoonlijke) hulp en vele cursussen voor PC, tablet en smartphone die u als lid gratis kunt volgen. U betaalt wel enkele tientjes als contributie, maar daarvoor krijgt u veel geboden. Bovendien ontvangt u 4x per jaar het computertijdschrift “Enter”. Ook vol handige tips en informatie.

Parochie Baarlo
De website van de parochie van Baarlo.

Huisartsenpraktijk Baarlo
Website van de huisartsenpraktijk in Baarlo gaan.

Baarlo.info
Website van Baarlo.info. Vanuit deze website kunt u tevens naar de websites van diverse verenigingen binnen de dorpsgemeenschap.

VVV – Baarlo
Ben je op zoek naar toeristische informatie over de gemeente Peel en Maas en omgeving of het dorp Baarlo specifiek?  Bij VVV Baarlo ben je aan het juiste adres.

Meldformulier telemarketing | ACM ConsuWijzer
Het Bel-me-niet Register is al vanaf 1 juli 2021 opgeheven en is ook niet meer nodig. Een wijziging in de telecomwet heeft vanaf die datum namelijk gezorgd voor nieuwe regels rondom telemarketing. Bedrijven mogen nu en in de toekomst niet meer zomaar mensen bellen om iets te verkopen. Belt een bedrijf of organisatie u toch terwijl u geen klant bent geweest, geen toestemming hebt gegeven, of al hebt gezegd dat ze u niet meer mogen bellen? Dan kunt u dat bij ACM ConsuWijzer melden. Klik daarvoor op bovenstaande link.