KBO BaarloBaarlo heeft een (uitleenbare) duo-fiets!

Het is schijnbaar onvoldoende bekend, maar Baarlo heeft de beschikking over een duofiets. De Zorggroep heeft deze namelijk al een tijdje bij Hof Ter Borcht in Baarlo staan, maar deze wordt naar de mening van enkele partijen te weinig gebruikt. Daarom hebben mensen van De Zorggroep, De Zonnebloem, KBO Baarlo en Dorpsontmoeting Baarlo de handen ineengeslagen om de uitleenmogelijkheden van deze mooie fiets te promoten. Nu het voorjaar is begonnen, geven we hier daarom extra aandacht aan. Dorpsgenoot Frits Kuipers wilde speciaal voor deze campagne graag een rondje Baarlo maken en vond Jan Wijnhoven bereid om als “chauffeur” te fungeren.

7 dagen per week te lenen

Met uitzondering van de woensdagmiddag (dan is deze structureel bezet) is de fiets voor een bijdrage van slechts € 5,- per dagdeel op zeven dagen per week te gebruiken. De Duofiets beschikt over trapondersteuning en dat vergemakkelijkt het voor de bestuurder.

Reserveren

Reserveren kan door een mailtje te sturen naar Marcel Delissen van De Zorggroep (marcel.delissen@dezorggroep.nl), maar het kan (van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 12 uur) ook d.m.v. een telefoontje (06-57607128).

Bestuurder

In principe moet degene die zich – vanwege fysieke beperkingen – wil laten vervoeren met de duofiets dus zelf zorgen voor een bestuurder. Maar misschien wil iemand zich juist wel beschikbaar stellen als bestuurder om anderen en daarmee ook zichzelf een plezier te doen. Ook daarvoor kun je je verbinden met Marcel Delissen. Vraag en aanbod komen dan hopelijk bijeen.

Frits Kuipers (links) maakt een testrondje door Baarlo met de duofiets met Jan Wijnhoven als bestuurder.