KBO BaarloBezoek aan Risk Factory Venlo, ervaar zelfredzaamheid

Bezoek aan Risk Factory Venlo, ervaar zelfredzaamheid

Maandag 16 oktober zullen we een bezoek brengen aan de Risk Factory in Venlo.

Wat is Risk Factory?  Hieronder een korte omschrijving:
Gezond en veilig zijn, heb je deels in eigen hand. Het begint met zelfredzaamheid. Met realistische en interactieve scenario’s, zoals brandgevaar, phishing of cyberpesten, verkeersveiligheid, groepsdruk, 112 bellen en (positieve) gezondheid, ervaren bezoekers (on)gezondheid en (on)veiligheid én leren ze hoe te handelen. Levensechte ervaringen veranderen de kijk op risico’s. En dat geeft zelfvertrouwen om – als het er echt op aankomt – de juiste beslissingen te nemen.

Risk Factory Limburg-Noord is gevestigd in de oude brandweerkazerne op de Nijmeegseweg 40 in Venlo. Het pand is omgebouwd naar een realistische alledaagse wijksituatie, waarin de scenario’s beleefd kunnen worden.

__________________________________________________________

Als u graag mee op bezoek gaat dan het volgende:

We vertrekken op die dag om 12.30 bij Zaal Unitas (Habets) Het bezoek zal ongeveer 3 uur in beslag nemen. (13.00 tot 16.00 uur). Vervoer is geregeld (bus). Voor dit bezoek vragen we een eigen bijdrage van € 7,50 per persoon. Voor dit bedrag krijgt U: vervoer, entree, koffie met cake.

Graag opgeven voor 1 oktober door een envelop met een briefje met uw gegevens plus € 7,50 of meer bij meerdere personen, te deponeren in de brievenbus op het adres Albert Neuhuysstraat 20 (Tiny Vennix). Vol is vol. Er kunnen maximaal 40 personen mee.

_______________________________________________________