KBO BaarloDe Museum Plus Bus

De KBO Baarlo heeft zich ingeschreven voor een dagreis met de Museum Plus Bus in de hoop op een positief antwoord betreft datum komend jaar.

Voor wie rijdt de Museum Plus Bus?

De Museum Plus Bus rijdt voor groepen senioren die niet meer in staat zijn zelfstandig een museum te bezoeken door hun leeftijd en/of lichamelijke conditie. De Museum Plus Bus is enkel bestemd voor groepen van minimaal 35 en maximaal 45 personen. Dat is inclusief begeleiding (minimaal 1 begeleider per 15 personen).

Vaak komen onze deelnemers uit verzorgingstehuizen, maar ook andere groepen ouderen zijn – mits ze voldoen aan de criteria – van harte welkom. En dit allemaal kosteloos dankzij de Vrienden Loterij en haar deelnemers. Alleen de lunchkosten zijn voor eigen rekening.

Verdere info is te vinden op www.museumplusbus.nl.


Aanmelding

Om meer zicht te krijgen betreft het aantal deelnemers hiervoor vragen wij u om zich aan te melden voor 1 december 2023 via een briefje in een envelop met vermelding van voornaam, achternaam, adres, leeftijd, telefoonnummer, mailadres en op welke manier u voldoet aan de hierboven beschreven criteria. Deze kan gepost worden op Wilhelminastraat 12 Baarlo t.n.v. Wiel Welles 06 30797291. Wanneer deze dagreis doorgang vindt zoeken wij contact met u op voor verdere info.