KBO BaarloGeslaagd bezoek annex modeshow bij Bazus (28 maart 2022).

Op maandag 28 Maart jl. stond eindelijk het bezoek bij Bazus Baarlo op het programma dat reeds 2 jaar geleden was gepland , maar steeds uitgesteld werd vanwege de coronapandemie. De deelnemende KBO-leden, een 50-tal, werden vriendelijk ontvangen met een kop koffie of thee. Daarna kregen zij uitleg via een power point presentatie over 15 jaar Bazus door Anja en Gerdie. In 2006 zijn zij gestart met Bazus. De naam van de zaak is een samensmelting van ‘Baarlo’ en ‘zussen’. Bazus heeft inmiddels een ruim assortiment aan woondecoratie, lederwaren en kleding.

Na de koffie met vlaai begon vervolgens het hoofdprogramma:  de modeshow. Deze werd in 2 gedeeltes gedaan door 6 mannequins. Het was voor de aanwezigen een verrassing wat Bazus op modegebied allemaal te bieden heeft voor alle leeftijden. Zij keken zich de ogen uit en de diverse creaties die op de ‘catwalk’  getoond werden, leverde ook heel wat discussies op (in positieve zin). Al met al een bijzonder geslaagd evenement voor de aanwezigen.

Na bedankjes over en weer ging eenieder met een voldaan en tevreden gevoel over deze gezellige en op modegebied informatieve middag terug huiswaarts.

Foto-impressie modeshow Bazus

Website Bazus