KBO BaarloSfeervol onderling toernooi Jeu de Boules Club en KBO (21-10-2022)

Het traditionele toernooi  tussen de ‘JdBC’ en zustervereniging ‘Ouderenvereniging KBO’ stond oorspronkelijk gepland op woensdag 10 augustus jl., maar moest toen helaas worden afgezegd wegens extreme hoge temperaturen. Toch wilde het bestuur deze activiteit niet voorbij laten gaan en daarom werd gekozen voor een andere dag. In onderling overleg tussen beide verenigingen werd gekozen voor vrijdag 21 oktober.

Voor dit toernooi hadden zich 28 deelnemers opgegeven waarvan 5 KBO leden en 23 KBO/JdBC-leden! De weersverwachtingen in de morgenuren waren niet geweldig met ook enkele regenbuien als resultaat, maar gelukkig klaarde het daarna snel op en bleef het de gehele verdere middag droog!

Vóór de pauze werden 2 wedstrijden gespeeld en tegen 15.00 uur werd gepauzeerd bij Hoeve Hofackers. Hier kregen de deelnemers koffie met vlaai aangeboden door de KBO.

Tegen 15.30 uur werd het toernooi weer hervat en werd er nog 1 wedstrijd gespeeld. De afspraak was vooraf gemaakt om geen finalepartij te spelen en zo kon toernooileider Piet tegen 16.30 uur de eindstand opmaken.

Als beste 4 spelers met 3 gewonnen partijen kwamen uit de bus: als 1e Joke Bouten (3-22) , als 2e Nellie Coenen (3-21), als 3e Jan van Soest (3-20) en als 4e Marian Bruijnen (3-12).

Daarna reikte secretaris Herman een fles wijn uit aan de winnaars.

Beide verenigingen kijken met veel genoegen terug op een mooi en zeer geslaagd toernooi en men hoopt op deze wijze de leden van de Ouderenvereniging – die geen lid zijn van de JdBC – ook warm te maken voor de mooie jeu de boules sport.

Het was een mooie en sfeervolle happening waar de deelnemers met veel plezier op terugkijken!