KBO BaarloGeslaagde, gezellige vrijwilligersavond 18 maart 2022

Vrijdag 18 maart was het eindelijk weer eens zover en kon de KBO Baarlo haar vrijwilligers weer eens in het zonnetje zetten en op een gezellige avond trakteren. Een kleine vijftig vrijwilligers hadden zich aangemeld voor deze avond die om 18.30 uur van start ging. Een goede opkomst dus. Nadat alle deelnemers binnen waren gedruppeld, plaats hadden genomen en voorzien waren van een eerste drankje in de vorm van een kop koffie of thee, werden zij welkom geheten door voorzitter Tiny Vennix.

Die was allereerst verheugd dat na al de COVID-19-perikelen eindelijk weer eens de vrijwilligersavond kon plaatsvinden. Tevens sprak hij ook nog een dankwoord uit voor alle inzet van de vrijwilligers in de afgelopen coronatijd, waardoor van tijd tot tijd en zo goed en zo kwaad als het ging en naar de mogelijkheden nog activiteiten hebben plaatsgevonden. Gelukkig lijkt nu alles weer richting “normaal” te gaan en zijn er binnen de vereniging weer de nodige activiteiten opgestart in de afgelopen weken. Aan het einde van zijn openingsspeech verklaarde hij het warme buffet, prima verzorgd door John Habets, voor geopend.

Er was genoeg keuze aan gerechten voor eenieder aanwezig. Tijdens het nuttigen van die lekkere gerechten en de rest van de avond was het tevens genieten van livemuziek door “troubadour” Peter Solo, afkomstig uit Haelen maar tegenwoordig wonend even verderop net over de grens in België. Hij trakteerde de aanwezigen op herkenbare Nederlands-, Duits- en Engelstalige muziek uit de jaren 50, 60 en 70. Dat werd zichtbaar gewaardeerd, terwijl er tussendoor ook nog lekker en gezellig (bij)gekletst werd.

 Meer foto’s