KBO BaarloGeslaagde ‘Seniorezitting Baolderse Kook” (4 februari 2023)

Onthulling trio 2023 

Na een voor het ‘Vastelaovesgeveul’ 3 jaar lange onderbreking kon het weer op zaterdagmiddag 4 februari. De ‘Seniorezitting van De Kook’, die in samenwerking met de KBO was georganiseerd. Na de vlaai met koffie kon de zitting beginnen. Bij aanvang werd allereerst in het bijzijn van de prinsentrio’s van De Kook en de JVB het Seniorentrio 2023 voorgesteld door Vors van De Kook én presentator Ruud Driessen. Toen de ‘backstage’-deuren opengingen presenteerde zich een verrassend vrouwelijk seniorentrio aan de praktisch volle zaal.

Te weten, een ontroerde, Prinses Truus III (Peeters-Kranen) met haar Adjudante Truus (Cunsolo-Janssen) en Nellie (Engels).

Zij gaan namens de senioren van Baolder de Vastelaovend 2023 in onder hun motto:

Met Prinses Truus veur op, geniete weej op en top!


Spetterend programma

Na het voorlezen van de proclemasie door het trio genoten de aanwezigen de verdere middag en namiddag met volle teugen van het kwalitatief weer spetterend programma vol carnavaleske zang, dans en humor. Met dank aan de diverse lokale artiesten en als krenten in de pap van buitenaf de Brabantse tonpraoters Mark van de Tillaar en Joep de Wildt die moeiteloos de lachers op hun hand kregen. Voor de pauze zong Venlonaar Gé Deenen bekende ‘Venlose Vastelaovesleedjes’ die luidkeels en vol enthousiasme door de zaal werden meegezongen. In de spetterende finale maakte niemand minder dan de ‘Keuningin van ’t Limburgse Vastelaovesleed ‘ Beppie Kraft haar opwachting. Ook voor haar was het ‘een eitje’ om de zaal op de kop te zingen. ‘De lach en ’t plezeer’ straalde er gedurende de gehele middag weer vanaf bij het aanwezige publiek.

KBO-voorzitter Tiny Vennix feliciteerde tussendoor nog alle trio’s, in het bijzonder het nieuwe Senioretrio, en sprak de dank uit aan allen die deze mooie en geslaagde zitting mogelijk hebben gemaakt.

Proclemasie Senioreprinses Truus-III


Een fotoimpressie:

Veel meer foto’s (Website De Kook Baolder)