KBO BaarloSpannend en leuk Jeu de Boules toernooi van JdBC Baarlo (9 aug. 2023)

Op woensdag 9 augustus jl. stond het jaarlijks terugkerende Jeu de Boules toernooi van organisator JdBC Baarlo op het programma. De mooie weersomstandigheden droegen ertoe bij dat het opnieuw een leuk en spannend toernooi werd. In totaal 28 deelnemers die volop genoten én enthousiast streden voor de beste plaatsen.

Tijdens de meer dan welverdiende pauze konden de deelnemers gelukkig weer gebruik maken van het gezellige terras bij overbuur Hoeve Hofackers dat onlangs weer heropend is en waar eenieder een consumptie kreeg aangeboden.

Finale

John Coenen, Mirjam Veenhof, Marij van Soest en Nanda van Heeswijk drongen uiteindelijk door tot in de finale.  Daarin toonden John en Mirjam zich de sterksten door met 7-3 te winnen en daarmee de eerste plaats op te eisen.  Gefeliciteerd!

Alle finalisten ontvingen na afloop bij de prijsuitreiking de felicitaties en een enveloppe met inhoud.  Een eervolle vermelding gaat nog wel uit naar Bèr Theunissen Ook hij had 3 partijen gewonnen, maar viel net buiten de prijzen.

Graag kijkt de organisatie weer uit naar volgend jaar. Hopelijk met nog meer deelnemers aan deze gezellige toernooimiddag. 

JdBC Baarlo, bedankt voor de organisatie!