KBO BaarloKBO Baarlo informatieboekje 2023 is er, ook op deze site!

Zoals jaarlijks gebruikelijk in de maand december is onlangs weer het nieuwe Informatieboekje van de KBO Baarlo verspreid onder de leden. Ditmaal voor de jaargang 2023.

Het immer fraai in kleur en met foto’s geïllustreerde verenigingsboekje staat weer boordevol met informatie over onze ouderenvereniging, zoals het jaarprogramma 2023 en de vaste activiteiten. Daarnaast vindt u ook informatie over de organisatie (inclusief contactinformatie) en andere nuttige informatie. Zoals over de diensten die worden verstrekt door de KBO zelf, met dank aan enkele ouderenadviseurs, dan wel door derden.

De digitale versie van het boekje is ook te raadplegen op deze site onder “Onze vereniging” in de bovenstaande menubalk of klik op de bijgaande afbeelding van het boekje. U kunt dan kiezen tussen een bladerversie of de pdf-versie. De laatste kunt u desgewenst downloaden naar de eigen computer.

Mocht u als lid van KBO Baarlo het informatieboekje 2023 nog niet ontvangen hebben, neem dan even contact op via info@kbobaarlo.nl.

Zoals de voorzitter ook in het voorwoord van dit informatieboekje aangeeft kunnen zich er gedurende het nieuwe kalenderjaar altijd wijzigingen voor doen in de programma’s en activiteiten. Dit wordt dan steeds via de infobijlage kenbaar gemaakt en/of via de site van de vereniging (kbobaarlo.nl).