KBO BaarloSeniorentrio – Vastelaovend 2020

Tijdens de weer druk bezochte ‘Seniorezitting van De Kook’ in zaal Unitas op 8 februari 2020 werd het seniorentrio op bijzondere wijze met een door het trio zelf bedachte komische act onthuld.

Onthulling trio 2020

Vermomd als Einstein-drieling op leeftijd betraden zij met opzwepende muziek de zaal en de bühne. De wijze waarop alleen al zorgde meteen voor een geweldige sfeer in de zaal. Op humorvolle wijze aangekondigd door de presentator van de avond Ruud Driessen, Vorst van “CV De Kook”, ontdeed het trio zich een voor een en op weergaloze wijze van de vermomming. Dat zorgde op zich ook weer voor de nodige hilariteit en daverende lachsalvo’s in de zaal. Eén voor één verdween de vermomming en uiteindelijk bleken Prins Len I (Len Gielen) en zijn adjudanten Jeu (Jeu Theeuwen) en Piet (Piet Amendt) het nieuwe Seniorentrio van het “Kookeriek” in 2020.

Het dak ervan af

De stemming zat er meteen vol in, waarna eenieder met volle teugen genoot van de optredens van de artiesten. Met diverse lokale artiesten en van buitenaf de  buutteredners Hub Stassen en Ger Frenken, het  jonge zangduo Rianne en Mirte en niemand minder als het vermaarde zangduo Ronald en Carien dat ervoor zorgde dat het dak er uiteindelijk definitief vanaf ging.

Met dank aan de organisatie én artiesten was het dus weer een bijzonder geslaagde ‘Seniorezitting’.

Meer foto’s:   Album CV De Kook 2020