KBO BaarloThemamiddag verzorgd door huisartsenpraktijk Baarlo (maandag 5 februari a.s.)

Maandag 5 februari wordt er vanaf 13.30 uur een themamiddag verzorgd door Huisartsenpraktijk Baarlo in Soos  “Aan ’t Paedje” en gaat over het reilen en zeilen van de praktijk.

Vroeger was alles anders… Toen liep je zo binnen bij de huisarts en werd je direct geholpen. In het weekend had de huisarts in Baarlo dienst en kreeg je hem zelf, of zijn vrouw, of zijn zoon, aan de telefoon. Vroeger zei je u tegen de huisarts en droeg de huisarts een pak. Nu moet je wachten aan de telefoon, moet je je hele verhaal doen aan zo’n meisje en moet je dagen wachten op een afspraak. Vroeger was alles beter…”

De huisartsenzorg in Nederland, en dus ook in Baarlo, is in de laatste 20 jaar heel erg veel veranderd. Dat vraagt aanpassing van de mensen die er werken, maar ook aanpassing van de mensen die gebruik maken van huisartsenzorg en dat is eigenlijk iedereen. We nemen u graag mee in de moderne huisartsenpraktijk anno 2024. Wat is er allemaal veranderd en waarom werken we zoals we werken? Was vroeger echt alles beter..?