KBO BaarloWeekreis naar de Lüneburgerheide snel ‘UITVERKOCHT’ !

Maandag 26 februari j.l. was de KBO Soos Ut Paedje om 14.00 uur helemaal bevolkt met belangstellenden die zich reeds bij de vooraanmeldingen voor deze weekreis van 3 juni tot en met 7 juni 2024 hadden opgegeven. De reiscommissie leden Will Langendonck en Bert Denessen waren dan ook uiterst verheugd met deze geweldige interesse voor de vakantiereis  naar de Lüneburgerheide.

Met behulp van een schitterende PowerPoint presentatie liet Bert zien hoe de vijf dagen in het Duitse Lüneburgerland ingevuld zullen  worden met  verschillende excursies en een bezoek aan de grootse metropool Hamburg. De KBO reizigers zullen vanuit hun uitvalbasis,  het mooie familiehotel Bockelmann in Bispingen, iedere dag op pad gaan. Daarbij zal uiteraard ook voldoende vrije tijd worden ingeruimd voor terrasbezoek met  ‘Kaffee und  Kuchen’ of een heerlijk  koel  Duits pilsje.

Met 45 definitieve inschrijvingen is de touringcar van GHIELEN BV helemaal vol geboekt en kan de reisorganisatie alle verdere zaken in de komende periode afwerken waarbij te toezegging aan de deelnemers van de reis dat iedereen in de maanden maart, april en mei  verdere informatie over  de reis zal  ontvangen via toezending van een Lüneburgerheide bulletin.

Voor eventuele verdere info over deze reis kan men terecht bij Will  06-27402273 of Bert 06-14646167.