KBO BaarloInfomiddag “Vijf dagen Saarland-reis” met succes afgesloten!!!

Infomiddag “Vijf dagen Saarland-reis” met succes afgesloten!!!

KBO -home Aan `t Paedje mocht donderdagmiddag 2 februari jl. ruim 50 belangstellenden herbergen al waar de ‘grote’ reiscommissie tekst en uitleg gaf over de voorgenomen 5-daagse Saarland reis van 24 t/m 28 juli 2023. De met Duitse vlaggetjes versierde wanden van het KBO-home en ook de Duitse servetjes op de met bloemetjes versierde tafels lieten duidelijk zien dat deze vakantie richting onze oosterburen zou gaan.

Bert Denessen, sprak mede namens commissielid Will Langendonck, een woord van welkom waarna hij via een kleurrijke presentatie, met ruim twintig sheets, de Saarland reis op het scherm de revue liet passeren. Deze visuele vakantie bleek dermate duidelijk te zijn geweest dat er weinig vragen waren en de opgaveformulieren voor deelname werden uitgereikt.

Onder het genot van koffie/thee en vlaai werd de pauze gebruikt om de formulieren in te vullen om daarna door Will (met een grote glimlach) opgehaald te worden en te mogen constateren dat er reeds dertig belangstellenden aan de reis wilden deelnemen. Uiteraard voor de reiscommissie een niet verwacht maar uiterst positief resultaat. Ook de dagen na de infomiddag zijn er nog verschillende aanmeldingen ontvangen waardoor de reiscommissie dan ook met veel trots kan melden dat de Saarland reis DEFINITIEF DOORGANG kan vinden.

In de komende tijd zullen Will en Bert met GHIELEN BV deze trip verder gaan uitwerken. De deelnemers zullen via hun e-mailadres periodiek worden geïnformeerd over het verdere verloop van de Saarland reis.

Gerelateerd artikel (eerder gepubliceerd): 5-daagse KBO – SAARLAND vakantie